středa 27. září 2017

Už zítra! Ben Cristovao odstartuje své podzimní turné ve Žlutých lázních. To si nesmíš nechat ujít!




28. září 2017, datum, na které čekalo mnoho z nás pěknou dobu. Ben má konečně další pražský koncert a tentokrát premiéru pod otevřeným nebem!


Před dvěma lety na konci listopadu se Benovi podařilo vyprodat pražské Forum Karlín. Diváci zažili neskutečnou podívanou. Dalo by se říci, že celý koncert se vydařil do posledního detailu. Na úplném závěru ho světelná show dokonce i rozplakala.

 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbKdcpVWxg7ECLjkMjqDZPrc66C2LceX0QPEhN-BY3gzFTDS30iuiupIhLiLCg7HuSVKgpn2aIMb0J1xD3g600KjgPOMHUozmM79zKdQvpNeG2XT7E_BvDWsCiH8D4q6E41zalPGNhtE6e/s320/bencristovao2017_zlute.jpgDalo by se konstatovat, že od té doby neproběhl žádný obzvláště velký koncert. Otázkou ale je, zda to byla jen náhoda, nebo to tak bude i nadále. Sám Ben má ale jasno. V několika rozhovorech a několika příspěvcích  na sociálních sítích se vyjádřil k následujícímu dni takto: "Strašně se těším, na lidi, na atmosféru na průběh celé show. Bude to neskutečné, určitě přijď, nebudeš litovat a zažiješ dokonalou noc!"



 Uvidíme se tam!

 Barbora S.

 


Žádné komentáře:

Okomentovat